Al Càmping Vall d'or gaudiràs d'un entorn familiar, relaxant, càlid i ple de natura. Sentiràs la brisa i el soroll del mar i notaràs una sensació de molt bones energies

Tens un gran ventall de possibilitats al voltant del càmping: relax, platja, l’ambient nocturn de Platja d’Aro, shopping al centre del poble i cinemes a un pas del càmping. Estem a primera línia de mar, al costat del port de Platja d’Aro. Podràs practicar tota mena d’activitats nàutiques i aquàtiques. I si prefereixes les visites culturals, tens ben a prop les ciutats de Girona, Barcelona i Figueres entre d’altres. Tot un món d’activitats ben a prop del Càmping Vall d’Or!

ACTIVITATS NÀUTIQUES I AQUATIQUES

A un pas del càmping podràs practicar tota mena d’activitats nàutiques i aquàtiques: windsurf, motos d’aigua i immersió.

VISITES CULTURALS

Fes una escapada! Descobreix la riquesa cultural i arquitectònica de ciutats com Girona (a 35 km), Barcelona (a 105 km) o Figueres (a 75 km). Visita la Catedral de Girona, la Sagrada Família o el Teatre-Museu Dalí.

També deixa’t seduir per la bellesa de la Costa Brava: Sant Feliu de Guíxols, S’Agaró, Calella de Palafrugell…

Gaudeix també dels emblemàtics festivals de música: Porta Ferrada (Juliol- Agost – Sant Feliu de Guixols), Nits de Jazz (Caps de Setmana d’estiu – Platja d’Aro), FestiSurf (Septembre – Castell d’Aro), Jardins de Cap Roig (Juliol- Calella de Palafrugell).

SHOPPING

En els teus moments lliures podràs gaudir de shopping a Platja D’Aro on trobaràs les millors botigues de la Costa Brava.

També a 30 minuts, hi ha la Roca Village, amb més de 140 marques a preus d’outlet.

ACTIVITATS DE L'ENTORN

Reminder

Descobreix les nostres ofertes de l’estiu